559-diensten_interieuradvies_header.webp

Sfeervolle traprenovatie in Hellevoetsluis

Ben je uitgekeken op je trapbekleding en wil je graag jouw trap nieuw leven inblazen? Een vakkundige traprenovatie in Hellevoetsluis biedt de uitkomst. Met bijvoorbeeld overzettreden van laminaat of pvc krijgt je trap een volledig nieuwe uitstraling. Zowel particulieren als organisaties in Hellevoetsluis kunnen bij ons terecht voor betaalbare traprenovatie en vakkundige montage voor een strak resultaat. Omdat een traprenovatie met verschillende materialen te realiseren is, wil je natuurlijk alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken. In onze showroom kom je sfeervolle materialen tegen als tapijt, pvc, laminaat of marmoleum.

Heb jij hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen? Onze adviseurs ondersteunen je om de uitvoering te vinden die het beste aansluiten bij je stijl. Aangezien een traprenovatie altijd maatwerk is, bestaat er geen standaardprijs. De exacte kosten zijn afhankelijk van het materiaal, de hoeveelheid en de arbeidskosten van het project. Om een scherpe offerte op te maken, komen we graag langs om de gewenste bekleding in te meten. Doe je eerst liever inspiratie op? Bezoek dan onze interieurwinkel in Spijkenisse, ongeveer 30 minuten rijden vanaf Hellevoetsluis.

Interieuradvies voor gordijnen
Interieuradvies voor raamdecoratie
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home Merwede tapijtenOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van te..
  • Monteren & leggen.
  • Traprenovatie nodig in Spijkenisse? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Merwede Tapijten! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Op zoek naar een woonwinkel in de buurt van Hellevoetsluis? Bezoek onze sfeervolle showroom in Spijkenisse, een inspiratiebron voor jouw wooninterieur.