559-diensten_interieuradvies_header.webp

Sfeervolle traprenovatie op maat

Ben je uitgekeken op jouw huidige trap en wil je graag jouw trap nieuw leven inblazen? Een vakkundige traprenovatie biedt de uitkomst. Met bijvoorbeeld overzettreden van laminaat of pvc krijgt je trap een volledig nieuwe uitstraling die voldoet aan al jouw wensen. Zowel particulieren als organisaties kunnen bij ons terecht voor betaalbare traprenovatie en vakkundige montage voor een strak resultaat. Omdat een traprenovatie met verschillende materialen te realiseren is, wil je natuurlijk alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken. Bekijk alle soorten traprenovatie in onze woonwinkel in Spijkenisse. Hier vind je sfeervolle materialen als tapijt, pvc, laminaat of marmoleum.

Heb jij hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen? Onze adviseurs ondersteunen je graag om de uitvoering te vinden die het beste aansluiten bij je stijl en smaak. Aangezien een traprenovatie altijd maatwerk is, bestaat er geen standaardprijs. De exacte kosten zijn afhankelijk van het materiaal, de hoeveelheid en de arbeidskosten van het project. Om een scherpe offerte op te maken, komen we graag langs om de gewenste bekleding in te meten. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend. Bezoek onze interieurwinkel in Spijkenisse en bekijk alle mogelijkheden van een traprenovatie.

Wil je graag een traprenovatie in Hellevoetsluis laten uitvoeren? Dat is mogelijk! Wij komen graag bij je thuis om de situatie op te meten en jou te voorzien van deskundig advies. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Ons ervaren team helpt jou graag verder.

Interieuradvies voor gordijnen
Interieuradvies voor raamdecoratie
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home Merwede tapijtenOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van te..
  • Monteren & leggen.
  • Traprenovatie nodig in Spijkenisse? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Merwede Tapijten! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Op zoek naar een woonwinkel in de buurt van Hellevoetsluis? Bezoek onze sfeervolle showroom in Spijkenisse, een inspiratiebron voor jouw wooninterieur.