597-vloeren_header.webp

De mooiste vloeren in Spijkenisse en omstreken

Ben jij op zoek naar sfeervolle vloeren in Spijkenisse? Een vloer koop je voor een langere tijd. Daarom is het wel zo fijn als die vloer de aankomende jaren mee gaat. Daarom kun je bij Colors@Home Merwede Tapijten in Spijkenisse alleen vloeren vinden van de allerbeste merken. We hebben jaren ervaring te bieden en weten dus de ideale vloeroplossing voor jouw woning te vinden. Of het nu om harde of zachte vloeren gaat. En het meten en leggen? Tegen een kleine vergoeding verzorgen we dat voor je!

Vloeren in Spijkenisse Vloeren Spijkenisse

duurzame vloeren voor ieder budget

Jouw interieur is niet compleet zonder de volgende basis componenten: stevige wanden, een solide plafond en duurzame vloeren. Een goede vloer is onmisbaar en moet daarom van het juiste materiaal en de beste kwaliteit zijn, zodat je er héél lang van kunt genieten. Wij bieden een grote collectie vloeren en vloerbedekking op maat aan, van tapijt tot pvc-vloeren, zodat de klant keuze heeft uit een ruim assortiment! Door dit royale aanbod aan uitvoeringen en materialen, vind je ongetwijfeld de perfecte vloer voor jouw huis. Van onze vloeren kun je gegarandeerd jarenlang zorgeloos gebruik maken, zonder vroegtijdige slijtage of scheurtjes. Sta met beide benen op de grond, als je op zoek bent naar een interieurspecialist in Spijkenisse. Kies voor een vloer van Colors@Home voor een solide, kwalitatieve en bovenal prachtige toevoeging aan jouw interieur.

Van Ambiant tot Interfloor

  • Ambiant: Ambiant heeft trendy, betaalbare, kwalitatieve en duurzame vloeren voor iedere woonstijl.
  • Coretec: de Coretec vloeren zijn 100% watervast, extreem stabiel, eenvoudig te plaatsen en geschikt voor elke ondergrond.
  • Interfloor: Interfloor is een toonaangevende leverancier en distributeur van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl.
  • Moduleo: het Belgische merk Moduleo biedt een zeer ruime keuze aan verlijmde PVC vloeren. Van realistische houtlook planken tot aan levensechte tegel PVC vloeren.
  • Quick Step: de vloeren van Quick Step behoren tot de mooiste laminaatvloeren op de markt. Het laminaat is makkelijk te onderhouden en past binnen een klein budget.

Vloerenwinkel in Spijkenisse

Een geschikte vloer kopen kan voor de gemiddelde consument enigzins ingewikkeld zijn. Colors@Home biedt daarom deskundig advies over de juiste afmetingen, hoeveelheid en het beste materiaal voor jouw huis. De verschillende vloersoorten die wij aanbieden zijn allemaal bijzonder eigentijds en geven aan elk huis een speciale uitstraling. Jouw vloer oogt meteen zeer smaakvol met een prachtig tapijt in een frisse kleur. Of dacht je eerder aan een trendy karpet met een nette randafwerking? Colors@Home heeft daarnaast onderhoudsvriendelijke vloeren van:

  • Vinyl;
  • Laminaat;
  • PVC;
  • Tapijt.

Een vinyl, laminaat en pvc-vloer zijn erg hygiënisch en uitstekend geschikt voor mensen die slijtage aan hun vloeren zoveel mogelijk willen reduceren. Deze vloersoorten zijn bovendien leverbaar met diverse designs, zoals een hout- of tegelmotief. Hiermee krijgt u de look van een heuse tegel- of houten vloer zonder het moeizame onderhoud! Onze marmoleum vloer, vervaardigd uit natuurlijke bestanddelen, is perfect voor zij die milieubewust zijn en toch een adembenemend interieur willen met een stevige vloer in een frisse kleur. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Bezoek onze sfeervolle vloerenwinkel in Spijkenisse en laat je inspireren. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder.

Onze merken

Ambiant
Beautifloor
Bonaparte
Desso
Forbo
Hamat
Interfloor
Mflor
Moduleo
Parade
Quickstep
Tarkett
Wicanders
 

Onze merken

Ambiant
Beautifloor
Bonaparte
Desso
Forbo
Hamat
Interfloor
Mflor
Moduleo
Parade
Quickstep
Tarkett
Wicanders
triangle