559-diensten_interieuradvies_header.webp

Interieuradvies aan huis in Spijkenisse en omstreken!

Wij zijn interieurspecialist en geven dus uiteraard graag interieuradvies! Maar dit doen wij niet alleen in onze winkel in Spijkenisse, maar ook bij jou thuis! Zo kunnen we goed kijken naar de sfeer en zien we meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen je optimaal adviseren wat je nodig hebt om van jouw huis een thuis te maken. 

Vraag interieuradvies aan huis direct aan!
Wil je graag een interieuradvies van ons? Kom dan eens langs in de winkel. Geen zin om te wachten of langs te komen? Vul dan nu het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Nog sneller contact? Bel ons dan tijdens openingstijden op 0181-612001.

Interieuradvies voor gordijnen
Interieuradvies voor raamdecoratie
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home Merwede tapijtenOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van te..
  • Monteren & leggen.
  • Traprenovatie nodig in Spijkenisse? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Merwede Tapijten! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Op zoek naar een woonwinkel in de buurt van Hellevoetsluis? Bezoek onze sfeervolle showroom in Spijkenisse, een inspiratiebron voor jouw wooninterieur.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!