608-vloeren_vinyl-header.webp

praktisch gemak met een vinylvloer

Ben jij op zoek naar vinyl vloeren voor jouw woning in Spijkenisse? Door de vele voordelen zien we vinyl steeds vaker terug in (huur)woningen en appartementen. Een van de voornaamste voordelen van vinyl is het prijskaartje. In vergelijking met andere vloersoorten, zoals laminaat of een PVC-vloer, is een vinyl een stuk goedkoper. Het prijsverschil merk je vooral wanneer je grote oppervlaktes gaat bedekken met vinyl. Denk aan een sfeervolle vinylvloer in de woonkamer of de gehele eerste verdieping. Omdat vinyl een budgetvriendelijke vloersoort is, wordt het voornamelijk aangebracht in huurhuizen en appartementen.
 
Daarnaast is het niet heel lastig om een vinylvloer te leggen. Een handige doe-het-zelver klaart de klus helemaal zelf. Door het vochtbestendige karakter is het materiaal ook geschikt voor een badkamer of keuken. Vinyl is gemakkelijk schoon te houden, biedt loopcomfort en is uitstekend te combineren met vloerverwarming. Daarnaast hebben kwalitatieve vinylvloeren een levensduur van maar liefst 10 tot 20 jaar. Hierdoor geniet je jarenlang van een duurzame en prachtige vloer, waarbij je niet te diep in buidel hoeft te tasten.
Vinyl vloeren Spijkenisse
Vinyl
 

De mooiste vinylvloeren

Voor sfeervolle vinylvloeren in Spijkenisse bezoek je de woonwinkel van Merwede Tapijten. Aangezien vinylvloeren in verschillende uitvoeringen te verkrijgen zijn, hebben we de ideale stijl voor jouw interieur. Onze vloerencollectie bestaat onder andere uit een vinylvloer met een betonlook, een tegelmotief of een houtlook. Doordat vinyl eenvoudig te bewerken is, behoort een visgraat ontwerp of een Hongaarse punt ook tot de mogelijkheden. Een bijkomend voordeel is dat vinyl een geluiddempende werking heeft. Dit betekent dat zware voetstappen minder hoorbaar zijn, zodat je een rustige woonomgeving creëert. Dit is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor de (onder)buren.
 
Het leggen van vinyl kun je zelf proberen, maar wij adviseren om deze vloersoort door onze professionals te laten leggen. Hierdoor ben je verzekerd dat jouw nieuwe vinylvloer er perfect bij ligt. Maak gebruik van onze legservice en wij zorgen ervoor dat je vloer naadloos wordt gelegd. Op zoek naar betaalbare en onderhoudsvriendelijke vinyl vloeren in Spijkenisse? Bezoek onze inspiratievolle woonwinkel en laat je inspireren. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder, zodat jij de beste keus maakt.
Alle vloeren
  • Tapijt kopen in Spijkenisse? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Merwede Tapijten! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Laminaat kopen in Spijkenisse? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Merwede Tapijten! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vinyl vloeren kopen in Spijkenisse? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Merwede Tapijten! Bekijk de mogelijkheden.
  • PVC vloeren kopen in Spijkenisse? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Merwede Tapijten! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Marmoleum vloer kopen in Spijkenisse? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Colors@Home Merwede Tapijten! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Minder galm in huis met een vloerkleedWil je de warmte van een tapijt, maar gaat een kamerbreed tapijt je wat te ver? Dan is een karpet de oplossing voor jou.
  • Kurkvloeren voor esthetisch plezier en comfortKurkvloeren worden geprezen als een esthetisch verantwoorde aanvulling op het interieur, wat impliceert dat ze ..
triangle