580-raamdecoratie-header.webp

Gordijnen Hellevoetsluis

Op zoek naar sfeervolle gordijnen voor jouw woning in Hellevoetsluis? Gordijnen zijn een ideale aanwinst om jouw raampartijen een unieke uitstraling te geven. Sfeervolle gordijnen bieden meer privacy, laten voldoende zonlicht door op een zomerdag en dempen fel zonlicht in de slaapkamer of woonkamer. Doordat gordijnen multifunctioneel zijn, komen ze in elke kamer tot hun recht. Onze experts kunnen jou er alles over vertellen, wij weten precies welke gordijntype het beste aansluit bij jouw woning. In ons assortiment kom je stijlvolle vitrages, overgordijnen en inbetweens tegen. Wil je graag persoonlijk advies van ons interieurteam? Bezoek onze inspirerende winkel in Spijkenisse, slechts 30 minuten rijden vanaf Hellevoetsluis. Wij geven jou deskundig en eerlijk advies, zodat je de juiste stoffen en modellen kiest.

Sfeervolle gordijnen voor iedere ruimte

Onze gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. Hierdoor hebben we voor iedere ruimte de ideale gordijnen. Voor een kinderkamer kun je kiezen voor frisse en felle kleuren met eigenzinnige patronen. In de woonkamer of bij de keuken zijn gordijnen met een stijlvol design een uitstekende keuze. Afhankelijk van jouw wensen adviseren wij welke gordijnstoffen het beste bij jouw ramen en smaak past. Om ervoor te zorgen dat je gordijnen perfect voor je ramen hangen, maken we alle gordijnen op maat. Om jou een beetje op weg te helpen, onderscheiden we drie typen gordijnen.

  • Overgordijnen; gemaakt van ondoorschijnend materiaal en uitstekend voor het weren van zonlicht (optioneel: voering met verduisterende stof).
  • Vitrages; gemaakt van luchtige, doorzichtige stof voor het toelaten van zonnestralen.
  • Inbetweens; hybride gordijnen met lichtdoorlatende eigenschap voor een luchtig interieur.

Wil je graag alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken? In onze inspirerende woonwinkel (in Spijkenisse) ontvang je het beste interieuradvies. Vanaf Hellevoetsluis is het ongeveer 30 minuten rijden. De experts van Merwede Tapijten staan te springen om het beste uit jouw wooninterieur te halen.